View Single Post
Staro 10.08.2012., 15:46   #81
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor gnomisa Pregled postova
Baš razmišljam. Možda bi privremeno rješenje bilo da se (server settings?) namjesti da za svaki logout ide timer. Dakle da nemreš instantno izaći s servera...mislim da ti sami lik ostane na serveru još par sekundi.....pa da vidimo....
ili recimo ak si ranjen, da u tom slučaju (ako si ne zaviješ ranu) disconectom gubiš život...mislim da se to sve da riješiti jer takve stvari već postoje u nekim drugim igrama...
Dosta se priča o tom timeoutu ali ga još ne mogu implementirati.

Citiraj:
Autor nynex Pregled postova
To su već napravili, kad se diss lik ti ostaje još 5 sec na mapi, zato prije diss. moras naci sigurno mjesto tj. ne smiju te zombiji ganjati jer si mrtav 100%, ili da se dobro sakriješ ako te drugi igrač ganja. Što se tiće ranjavanja nema veze kr prestaje curiti itd...
Nije istina

http://us2.dayz.nu/latest/DayZ_Changelog.txt

Developer's Note:
* 5 second timeout on disconnect is NOT implemented, as the engine is preventing it currently

BTW, ako nekoga živcira SixLauncher, kao mene npr - od rušenja internet veze ako pokazuje pingove do jednostavnog ne-nalaženja servera, skinite si DayZ Commander.
Puno bolji launcher od Six-a.

Dosta opcija, dosta korisnih filtera, također može patchati samu ARMA-u kao i DayZ na najnovije verzije.
(samo proguglajte prvo dal je beta verzija stabilna).

95417 je bila "zadnja" najstabilnija verzija, nakon toga sam čitao da 95660 i 95777 su katastrofa što se stabilnosti tiće (konstantna disconnectanja) pa ih nisam stavljao, sada je aktualna 95819 i nemam nikakvih problema.
(dobro, tu i tamo zna glupi Battleye kickati ali to je do Battleyea ne do bete.)

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 10.08.2012. u 15:58.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote