View Single Post
Staro 10.08.2012., 08:15   #3377
azure
Registered User

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor Beelzeboss Pregled postova
Ma sve to OK,ali ta zena (agent) me je kao prvo slagala da je usluga Optidsl(broadband).
Ali nakraju sipak Optistream,kao lud sam pa bi prelazio na stream a cijene su im skoro potpuno iste na streamu kao i normalne T-com usluge!?!?
Uglavnom podnio sam pisani i e-mail prigovor u suradnji sa udrugom za zastitu potrosaca.
Jedan jedini dan na Optimi je bio dosta da se uvjerim o kvaliteti i istinitosti njihovih usluga.

P.S. Danas je 14 dan od kada sam uopce potpisao ugovor.
Ugovor si sam potpisao stoga si pogledao koji paket piše? Ne znam no ja pogledam što potpisuje i što mi piše da ne bi pogrešan paket bio označen tako ako je i bila dezinformacija sa strane osobe koja ti prodavala , gledao si u ugovor i potpisao ga osobno !
A što se tiče kvalitete,... parica je od HT-a ako imaš plus paket tako da će ti se vjerovatno odbiti prigovor jer je neosnovan.
Prvenstveno potrebno je prijaviti kvar da se provjeri ako ima kvara a onda nakon što se utvrdi tehnička nemogućnost ide raskid protivno penale plaćaš.
Nadam se da shvaćaš i razumno postupaš jer ovo što pišem su savjeti kako pametnije postupati!
azure je offline   Reply With Quote