Citiraj:
Autor Beelzeboss
Ma sve to OK,ali ta zena (agent) me je kao prvo slagala da je usluga Optidsl(broadband).
Ali nakraju sipak Optistream,kao lud sam pa bi prelazio na stream a cijene su im skoro potpuno iste na streamu kao i normalne T-com usluge!?!?
Uglavnom podnio sam pisani i e-mail prigovor u suradnji sa udrugom za zastitu potrosaca.
Jedan jedini dan na Optimi je bio dosta da se uvjerim o kvaliteti i istinitosti njihovih usluga.
P.S. Danas je 14 dan od kada sam uopce potpisao ugovor.
|
Ugovor si sam potpisao stoga si pogledao koji paket piše? Ne znam no ja pogledam što potpisuje i što mi piše da ne bi pogrešan paket bio označen tako ako je i bila dezinformacija sa strane osobe koja ti prodavala , gledao si u ugovor i potpisao ga osobno !
A što se tiče kvalitete,... parica je od HT-a ako imaš plus paket tako da će ti se vjerovatno odbiti prigovor jer je neosnovan.
Prvenstveno potrebno je prijaviti kvar da se provjeri ako ima kvara a onda nakon što se utvrdi tehnička nemogućnost ide raskid protivno penale plaćaš.
Nadam se da shvaćaš i razumno postupaš jer ovo što pišem su savjeti kako pametnije postupati!