Citiraj:
Autor Remixer
a danas sam u super konzumu (SB) vidio neki AudioSonic za 99 kn i drugi model za 129 kn, no ti su mi neki 'jadni'...
|
ja ti samo mogu reci da sam vise nego zadovoljan s audiosonicom iz sisackom super konzuma

. ne znam koji je tocno model jer ga nema navedenog na online stranicama, slikat mi se neda sada ovaj moj iako je pola metra od mene, no ima veliku tipku SNOOZE po samoj sredini, plus s lijeve strane je okomiti "kotac" na kojemu se nalazi projektor. inace je cijeli sat kao polegnuta limenka, malo duza, no samo je donja povrsina ravna.
a sam sat......... kako rekoh, vrlo sam zadovoljan. iako je jedna stvar skroz napravljena nepotrebno jer poskupljuje sam proces izrade, jer budilica ima zapravo - dva neovisna sata. prvi je onaj glavni izveden preko led dioda (jel, 7 segmentni displej itd) dok je drugi sat u samom projektoru

. tu gdje je kotacic za namjestanje ostrine slike s projektora na koju vec povrsinu bacas projekciju su i dodatna dva omanja gumbica, jedan za riktanje sata, drugi minuta

. dok glavni sat ima naravski gore tipke za namjestanje, gdje je i ostatak za alarm, paljenje projekcije itd..........
sta jos............ da, dosta dobro hvata radio stanice, zapravo je tocnija definicija - uobicajno lovi stanice s obzirom na radio budilicu

. starci imaju isto radio budilicu od grundinga staru preko 20 godina, jednako lovi kao ova. a radio se moze naravno slusati i ovako, sa druge strane (ajmo reci na drugom "kotacu"), s desne strane, je poveci potenciometar. on ima prekidac u sebi te se tu radio pali, ali i alarm ako zelis kao budilicu imati radio prijamnik. inace kada je ugasen daje onaj iritantni digitalni piiiiiiiiip, piiiiiiiiip na valjda svaku drugu sekundu. meni je sada ovo upaljeno jer je toliko iritantno da se moras ustati i premjestiti barem sat unaprijed, ili odustati i ustati

.
i to ti je to od mene. unutra je blebnuta baterija od 9V koja najnormalnije odrzava postavke sata, testirano prosli tjedan jer je HEP imao gasenje struje jer su sredivali negdje nekakve dalekovode. i iskreno, kada ga postavis negdje, ne izgleda niti malo lose niti klimavo, dapace, sa baterijom je i lijepo tezak. i imam ga vec ~pola godine, niti jedna stvar nije otpala ili pukla ili se zaglavila........ jedino ustvari sto sam sada bas skuzio da je pobjegao par minuta nazad, ali sto je najzanimljivije, od staraca grunding isto radi kada nekoliko puta po par sati radi na svojoj bateriji, kada nestane struje......... iako naravno - bilo bi bolje da je tocan u svakom slucaju

.
i da, jos nesto

. mislim da je ovaj moj kostao 129 kuna, ali ja sam ga na akciji nasao za (mislim) 69 kuna

. uglavnom sam sebi rekoh - ajmo riskirati. i nisam nimalo pozalio, nisam jedino siguran za garanciju, ali mislim da je 12 mjeseci. iako, osobno se nebi pozalio na plavi displej, jedino sto zalim sto ovaj nema.