View Single Post
Staro 09.08.2012., 22:08   #935
Stewanov
Registered User

Datum registracije: Aug 2012
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Dobro opisiva današnje stanje producenata/DJeva "i want private jet"
Al opet ima trancea i to jebačkog dan danas dio ekipe koja nema veze sa ovom ekipicom sa dj mag liste i to medju prvih top 20 tak nekako.. ...bum popikavao ono kaj je meni vrh vrhova....I nešto kaj me veseli je izjava Bryan Kearneya koji je u par navrata na intervjuima izjavio da on i njemu slični pokušavaju vrnut taj žanr tamo od kud je i krenu u underground klubove i rejvove a manje u nekakva komercijalne mega spektakle...

Samo neki od nabrojanih uz gorenavedenog...John Askew, Simon Paterson, Will Atkinson, Activa, paul Webster...Monada, Ferry Tayle, Indecent Noise...i slični...

svi oni imaju ulete sa malo komercijalnijim stvarima al u večini je to beskompromisna moderna prava trens vožnja...onako kak treba bit ...a ne da je večina stvari u setu sa vokalima,cheese melodijama...podložna masama....di ekipa baca ruke u zrak....ona srca sa rukama kaj izvode....jebeš to...oću mjuzu na koju bum se izdivljao... a ne klatario i pjevao....

Zato mi se večinom i techno zgadio...kao i velika večina elektronike...prije je bilo puno manje smeča od glazbe nego danas....danas svaki papak može izdat stvar...doć sa laptopom i glumit dj-a...onak fuj...

prije si se jebački moro potrudit neš napravit od produkcije sa opremom...da bi bio dj si moro kupovat izdanja i vježbat na gramofonima...nije to mogo bilo tko...danas laptop..auto sync i udri..onak fuj...
Stewanov je offline   Reply With Quote