View Single Post
Staro 09.08.2012., 15:18   #4326
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ja npr. imam pozitivno iskustvo prelaska sa GB na ICS. Radi se o Xperia Arc S. Sa GB je radio onako, dobro. Baterija dan i pol maks ako se ne pretjeruje.

Nakon toga sam stavio ICS radi root-anja (GB službeni se nije mogao rootat lagano, a ICS je), stavio custom/modified stock ROM temeljen na službenom ICS-u 4.0.3 (znači sve radi, dodane neke fora i korisne stvari i malo optimiziran mobitel; maknute Sony-eve aplikacije koje žderu RAM) i mobitel je osjetno brži nego GB (pogotovo u kombinaciji sa V6 supercharger skritpom), baterija traje duplo dulje sa istim korištenjem (ovo sam dobio kad sam maknuo LauncherPro i zamjenio ga sa drugim launcherom tipa Zeam; ne znam zašto, ali LP je stalno opterećivao procesor na tom ROM-u).

Drugi su imali oprećna razmišljanja kod Arc S i ICS-a. Više ih je govorilo da je službeni ICS natrpan aplikacijama (kako je bio i GB), a tako je sigurno i kod drugih Xperia modela.

Mislim da i za Neo V ima ROM-ova koji bi sigurno bili brži nego defoltni GB. Jako su to slični mobiteli (tipa Neo V i Arc S).