Citiraj:
Autor ivan77
Možeš malo ovo pojasnit?  Meni bi baš trebao koji milijun.
|
A nema se sta puno pojasnjavati-preprodavanje itema. Naucis max statse i kako rolovi idu, naucis sve klase i koji im itemi trebaju i sto je najvaznije trazis iteme koji imaju 4+ vazna statsa (npr mainstat+vita+alres+crit hit itd itd) jer previse ljudi bota na ah i vrlo je tesko naci nesto dobro sa samo 3 stata. Kad su 4 ili vise botovi ti nisu konkurencija plus ljudi ne znaju procijeniti vrijednost itema jer ne mogu usporediti s ostalim pa se moze bolesnih dealsa naci... Npr sinoc sam kupio nat helm sa 4cc za 4 milje i prodao instant za 32, samo treba imati srece
Komentar na ovaj gore link i 10k usd- niste ni svjesni koliko ljudi je botalo sa 6+accounta od pocetka igre, skupili su im botovi milijarde golda (da milijarde). Je fora onda pokupovati skupe iteme na ah i prodati na rmah pa se folirati. Mada sam gledao par streamsa i konsultirao se s par amera na forumu, stvarno je smijesno kakvi su se tamo itemi prije prodavali, ponuda i potraznja neusporedive s eu ali i kod njih je zamrlo sve sada