View Single Post
Staro 09.08.2012., 12:00   #1488
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Već je poznato ali samo da potvrdim, ZOTAC GTX 560Ti sa 1024MB ima seriju koja ne valja. Kartica kupljena u siječnju ove godine (dakle u RH one sa početka 2012 su one koje ne rade) i komp nije bio korišten na full loadu. Samo se malo piskaralo i surfalo. Došlo ljeto, došlo vrijeme opterečenja i sve se potvrdilo što piše po postovima. U OCCTu nakon 5 - 6 minuta pod opterećenjem, temp ode na 80°C cooler se zaleti na 4000rpma i komp se ugasi i BIOS počne pištat ko lud. Pokrene se ona Heaven DX 11 Benchmark i max do 7 ili 8 dijela testa stigne i opet ista stvar, freez cijele mašine, Beep, beep i tipkica za gašenje kompa. Opet pohvala Linksu, donio objasnio, uputili me u stanje stvari i dobio isti Gainward 560Ti i evo OCCT lijepo radi, dobro sad lijepo ... pod OCCT dogura na 89°C i tamo se drži sa 3600RPMa. U Idle se spusti na 39°C i 1320 RPMa i komp se ne sruši ...mada mi i to nije neka sreća kolko sam skužio da taj GPU je deklariran da živi do 96°C

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote