Citiraj:
@zwer - zato sad ekipa koja nije tako retardirana (kao ti čiteri) kupuje svoje servere pa da igraju svi kao ljudi.....pošteno i muški
|
Moj squad i ja imamo jedno jedino pravilo - nema lame pi_darija. Ne bjezimo sa servera sa ALT+F4 kad sr_nje udari ventilator, ne relogiramo server da bi dosli do snajperove pozicije s ledja i te spike, nema gearanja na 0 pop serveru 2 sata da bi onda skocili na high pop i stukli sve i slicno. Fair and square, veteran server, 25+ playera.
Moje lovacke od jucer...
Squad od nas 6, uglavnom svi deremo vec 2+ tjedna. Naoruzani tako tako, ja sam imo od boljeg geara NV+AS50+medical suppliese, ostatak u stilu boljih assault puski, mozda koji silencer, 1 ghillie suit, jedan CZ550, itd, i ono najvaznije, thermal vision. Pocistimo Stary Sabor i krenemo prema airfieldu iznad.
Sve cisto, popnem se na jedan od onih lookout pointova oko zida, blejim okolo, spotam nekog playera kako trci na nekih 600-700m, zviznem mu jedan u tijelo, nista posebno. 2 min kasnije - ulet u barrackse, neka budala alt taba i slucajno opali puskom - 20 zombija

Naravno all hell breaks loose, pobijemo ih sve, ali se spawnaju ko ludi pa to ubijanje skoro pa ne prestaje dok nismo uletili u kontrolni toranj. I onda show program... ghillie snajper sa sredine piste skine jednog od nas
Panika, sranja, ovo ono... tata izvadi AS50 i stresem ga iz petog shota, 600m dalje, nakon sto sam prva tri shota odvalio u štok prozora od straha da me ne vidi
Nakon toga jos par close combat shootouta sa zombijima i neka 2 lose gearana playera koji su nam uletili u facu usred sume, dodjemo do hangara i izmedju dva hangara mrtva 2 playera nagearani do jaja. jos themal visiona, nv goggles, dragunov, silencani pistolj, hrane, GPS-a... nema sta nema.
Happy camping na airfieldu je zavrsio sa 6-7 ubijenih playera i ~80 zombija
Kao sto je hammer reko, vjerojatno jedna od najboljih igara zadnjih 5 godina, prasine se nakupilo na Diablu 3 od kad sam ovo otkrio. I vjerojatno da nema ovako los UI + dosta bugova, game of the year sto se mene tice.
Jedva cekam daljnje 'patcheve', i da standalone igra izidje.