Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 08.08.2012., 21:03   #3623
The_Void
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Nist ak imate frienda prek bare, zicajte ga da otvori acconut i stvar sredena. Jbg Europa je u krizi i ne trose se pare na ovakve gluposti. Ja sam zadovoljan i sa 70,80 eura mjesecno. Nije to losa cifra za stavit na stranu..

btw skupio sam 40 level 63 itema sa drugog i treceg acta. Nisam ih otvaro nego spremo i otovrio sam ih tek danas. Od 40komada samo 5 iskoristivih koji vjerojatno vrijede izmedu 500k i milju, nist posebno. Sve drugo trash... Nekoc sam na prvom actu dobivo bolje iteme od ovih danas.
Ne pomaze friend jer kad se logiras vide da si iz hrv plus ti provjere paypal gdje je registriran, instant ban.

Nije ni europski rmah toliko los bio prije, dalo se zaradit preko 1k eura mjesecno samo sto je ovaj mjesec naglo opala zainteresiranost, mislim da je tako i na us serveru, igra jednostavno postaje monotona a patcha nigdje na vidiku. Ono par patchava sto je bilo samo su jos vise pokvarili igru.
Ja sam davno odustao od farmanja, potrosis x sati dnevno grindajuci i dobijes shit stalno, na ah s flipanjem se moze zaraditi hrpa milijuna u par sati. Prije ias nerfa je barem bilo fun farmati
The_Void je offline   Reply With Quote