Citiraj:
Autor 9800pro
Dečki ajde pomoć molim vas.
Opet bi ja mjenjao HT za stereo, šta ćeš
Neki favoriti su mi ovo, za zvučnike Cambridge audio S30, MA BX2, Boston Acoustics A26. Za pojačalo neznam ni sam pa mi i treba neki savjet.
Soba je 15 kvadrata, razmak do zvučnika cca 3 metra.
Muzika ovako: pop/rock (Queen, i slično...), Metal (Metallica, Maideni i slično...), Instrumental (soundtraci i slično, ne čista klasika...), Trance (bez komentara  )
Generalno volim brzi zvuk sa dosta attacka i basa.
Kabel bi bio Kimber 4PR i sad najveće sr...a...nje, nema mjesta za stalke, idu na komodu. Nema mogućnosti preinake, komoda i to je to. Od ruba komode do zida ima cca 60cm.
Buđet za pojačalo (možda i stereo receiver tipa Yamaha R-S500...) je cca 2500 kuna.
Ajd fala
|
Bojim se da će ti sve biti pushing, kako god okreneš, ako voliš basa...na komodu inako možeš stavit samo manje zvučnike. Ima onih modela sa "nogicama" skoro svaka firma.
Gledam baš na netu Focalov novi "hit" (kad već

) - Bird i Little bird. To bi možda funkcioniralo na komodi, po komadu su 750 - 1000 kuna, ali idu od 70 Hz-a....Dakle, trebaš sub, najbolje upareni, a to je već 5 i pol somova...(i to sve pod uvjetom da imaš gdje smjestit sub).
Probaj gledat bilo koji od manjih zvučnika koji se daju našarafit na zid, ako ikako imaš mjesta. Ima ih more, odaberi koji ti se najviše sviđa ili ima najbolju cijenu. A za LF onda gledaj kaj ćeš....
Iskreno - najbolje promjeni namještaj, ak hoćeš stereo. Soba ti je ok veličine za dobre spikere.