Spawnam daleko od frenda. On već otišao prema sjeveru...Prek TS-a se dogovorimo da krenemo jedan prema drugom. Ja predložim da pratimo kablove i stupove od struje. I tak se nađemo dost brzo s tim da je on mene skužio prvi i da nismo kompe.....Nešto ranije sam kod powerplanta našao M16 s jednim klipom i "uzi" s jednim klipom. Falilo mi vode pa smo napravil razmjenu. Sretnemo kravu na nekoj livadi i ja ju roknem. Kompa ju odere nožem i zapali vatru pa smo si ispekli stejkove (ja sam ranije nabavio šibide i sjekiru s kojom sam nabavio drva). Krenemo dalje prema elektropetrovsku (ili kak se već zove) i putem rokamo zombiće koji nam smetaju po štalama i sl...uđemo u grad i tad, zbog moje neopreznosti, nas napadne eća skupina zombija. U gužvi ja debil pogodim frenda u nogu i slomim ju. I sad kako nijedin nije imao morfi odlučim da idem s njim koji polako uzi po zemlji jer nemre se dić. Tu sam napravio grešku jer bolje da se sakrio u neku zgradu a da sam ja sam išao po morfi u bolnicu. I tak ja se odvojim na minutu samo da pokupim neke pizdarije u jednoj zgradi kad frend veli da ga napadaju zombi Čujem pucnjeve iz njegove puše i zombije kako reže. Istrčim van i vidim ga potrbuške kak se koprca dok ga ovi čerče...roknem dva zombija ali ostalih je bilo previše pa je frend gotov. Pun sam jebenih metaka za colta ali nemam više niti jedan za M16....bježim....
predobra zabava....i ranije sam bio fan ARMA serijala ali ovo je nešto sasvim novo....
Citiraj:
Autor nynex
Evo dobre konkurencije kako su najavili WarZ odma su najavili i stan alone Dayz koji mislim da će j... zasjeniti WarZ.
|
Kakva konkurencija? Pa isti lik (team) radi i standalone.....s tim da ćeš sad morat dat i neke pare što je sasvim u redu. Ali sad će to bit još dorađenije što je super...
@zwer - zato sad ekipa koja nije tako retardirana (kao ti čiteri) kupuje svoje servere pa da igraju svi kao ljudi.....pošteno i muški