Evo, uzeo ja
ovo od našeg kolege sa foruma. Danas mi je stigao.
MID tablet (napisat ću točan model kad ga upalim jer se baterija puni)
MODEL NUMBER T02A
Proc je ARMv7, 1008 MHz. (Android System Info)
Baterija mi se sad puni no ono što sam vidio je posve zadovoljavajuće. Dosta je brz, fino radi, ne primjećujem neki lag skoro u ničemu. Opširniji info mogu napisat nakon par dana korištenja, ako nekog interesira.
Kolega kaže da baterija traje između 2 i 3.5h, a pošto baterija još nije došla "na svoje" (postigla puni kapacitet jer je nova) nadam se da će držati barem 4-5h u nekom srednje teškom loadu.
Gore je Android 4.0.3 tako da ne vidim razloga stavljat custom ROMove (ako uopće postoje, nisam upoznat sa tim), eventualno bi to radio ukoliko ROM produžuje vijek trajanja baterije, ali kao što sam rekao, (a to su i neki ovdje spomenuli) teško da uopće postoje neki ROMovi za ove "čajniz" tablete. No, vidjet ćemo koliko će meni trajat baterija.
Tablet djeluje solidno, dapače, baš sam zadovoljan
Primjetio sam kad snimam filimić sa kamerom da nema zvuka (samo neki lagani šum), nisam se još igrao sa postavkama pa se nadam da ću to riješit, no i da se ne riješi nema veze, ionako je riječ o prednjoj kameri sa kojom je besmisleno snimat.
@ dj_Dejan - Ja samo odustao od 10" zbog vrlo lošeg trajanja baterije, pa sam uzeo 7", dovoljno mi je. Nemogu zamislit po noći kad ga upalim koliko smeta za oči tih 10" i to sa najslabijim osvjetljenjem. Jer kad upalim svog Mini-ja, već mi dosta smeta, a jedva da ima 3.2".
EDIT - Može usput preporuka neke jeftine futrole za tablet (poželjno da je onako na čičak). Trgovine iz RH a može i link na eBay