Tema: WD TV Live
View Single Post
Staro 08.08.2012., 00:14   #1247
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
cuj ja sam si narucio novi wd live pa cemo vidjeti. Do tv.a nije sigurno na njega je spojen maxtv laptop i jos jedan komp preko istih tih HDMI ulaza ko i WD i sve sljaka normalno. Probao na drugom tvu tj na LG tamo wd radi bez greske sonya nevoli iz nekog razloga. Samo sto sam naletio da je postojao problem sa wdliveom prije sa HDMI ulazom. Problem je bio sto je bio na tom wdu neki custom FW koji nisam znao kako ukloniti i staviti novi orginalni FW od WD.a. Iskreno nije mi se dalo zezat sa necim sto nije htjelo raditi kako treba.
Narucio sam novi u linksu pa cemo vidjeti u petak hoce li raditi. Btw znam da ima sve i dts i sve zato mi se najvise i svida, jer mi to uklanja glavni problem sa hdom. Svi filmovi koje imam su u DTS zvuku.

@Coconut vidio sam taj oplay ali kad ga nema kod nas i kosta ce ko svetog petra preko 1000kn sigurno a to mi je previse. Ono max sto bi dao je tih 800kn koliko vrijedi wdtv jer wdtv za te pare daje stvarno puno.
Narucio u linksu ganc novi pa cemo vidjeti nadam se da ce sve proraditi iz prve. Taj hdmi mi je stvarno zadao glavobolju i nisam mogao vjerovat da se to moze dogoditi.
jurbAs je offline   Reply With Quote