a što da vam ja kažem,
navukli me sa akcijom duplo veča brzina od osnovne 12 mjeseci,usluga uključena 23.11,od tada bi trebala akcija ko vrijediti prva dva mjeseca
usluge koma na svim poljima 3d tv slika mutna telefon se utišavao,internet štuca ,prvi mjesec nisam znao za 9911 tako da je 50kn otišlo njima za ništa
brzina je bila uglavnom ok 20/1,25Mbs,najbolja fora mi je bila da ko digitalni reciver je napravljen za crt televizore a ne za lcd i da je zato mutnasta slika,rekoh izdrzacu nekako te 2 godine pa odoh,nakon 2 mjeseca,nešto malo se usluga popravila osim tv slike koja je idalje mutnasta ali gledljiva.
29.4.dolazi klimaks brzina bez obavjesti 15mbs/756kbps,zovem sluzbu za korisnike 7.5 i kaže čovijek da nikada nisam imao 20/1.25Mbs i da lazem al da ce ipak službi za pritužbe napisati pritužbu u ime mene,kako odgovor nikako da stigne,a u međuvremenu skinuše mi sa 15 na 12 brzinu,nazovem ja njih da se informiram o pritužbi 1.6,kažu samo sto nije riješena, i tako do 15.6,kad mi kažu da nikakvu prituzbu nisu ni zaprimili,al da ce oni opet uputiti žalbu,20.6 mi je dokipjelo i zovem ja vječe za telekomunikacije i čovijek fin kaže da će poslat mail i pitat što se to događa,i kad ono za 5 min evo opet brzine 20Mbs/1,25Mbs i rešenje mi stiglo 2.7 ko da mi je uključena brzina turbo 20 i da se izvinjavaju itd i još kad su mi rekli na telefonu da mi skidaju 125 kn kao obeštečenje rekoh napokon je nočna mora završila,kad ono stize račun za 6 mjesec od bneta,u računu u isto vrijeme obeštečenje 125k za skidanje brzine,i ga ne povjeruješ 46kn za turbo 20,zalih se opet osim što su mi opet skinuli brzinu na 12 odgovora do dana današnjeg nema ,i onda 2.8 poslah pismenu prtužbu 5.8 dignuta brzina na 16Mbs/756kbps,jučer zvao i pitao za objašnjenje,a oni kažu :
da su dizali brzinu samo onima koji su potpisali nove ugovore od dana povečanja na 12 i da je za mene i stare korisnike i dalje osnovna brzina 8,na moje pitanje(onako sarkastično) po kojim pravilima "Kodeks ponašanja na internetu" bih se trebao držati ubuduče jer plačam 3D uslugu a dobijam 1D brzinu razlika je u biti dupla 320gb - 640gb,kaže žrnska da nema pojma i da če to pitanje postaviti tehničkoj službi,a ona kao riješava moju pritužbu.sutra pišem novu za očitavanje o ugovoru.
nastavak sljedi.