View Single Post
Staro 07.08.2012., 10:44   #571
viking.software
Premium
Moj komp

viking.software's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor noodleshr Pregled postova
danas mi se na 5080B pojavila sitna mrljica, koja se vidi samo na bijeloj podlozi, a nije piksel. ima netko iskustva ili predodzbu kaj bi to moglo biti? nemrem je fotkat da vam pokazem, zaista je sitna cca 1mm, al ja ju vidim i nije ugodno. odnesel bi ga na servis, no koristim ga svakodnevno i tesko se odvojiti :-)
što znači "mrlja"? tamnije područje, svjetlije, zamućeno...? probaj kao što se ponekad popravi mrvti piksel, sa gumicom za brisanje protrljati po tom području. nekad se mrtvi piksel ne odražava samo kao crno-bijelo, pa ćeš sa tim trljanjem, ali ne pretjeruj sa stiskanjem, pobuditi cijelo to područje. naškoditi ne možeš, a ako se proširi, onda je do ekrana i u kućno radinosti ne možeš napraviti ništa. dakle, samo ovo što sam ti napisao. i to radiš dok je ekran uključen. a ako ti je štogod kapnulo, ćeš obrisati

Citiraj:
Autor Ivak 905 Pregled postova
Ovo je bilo samo zagrevanje

A izvini, ako nije problem da te pitam koje si ti godište?
joj, pa nemoj tako javno!! imaš u profilu.

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Probao netko Tablet računalo PRESTIGIO MultiPad PMP3370B?

Trenutno je na akciji u linksu za 850kn

http://www.links.hr/?naziv=tablet-ra...kl=010.122.006
novi model, ništa posebno, ali će sve biti presporo jer ima premalo memorije za ics. ako možeš, skupi novce za 5080. ovo je relativno ok za čitanje knjiga, malo weba i to je to. za sve ostalo preslabo.
viking.software je offline   Reply With Quote