View Single Post
Staro 06.08.2012., 14:26   #3366
azure
Registered User

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor Mikeyy Pregled postova
Ja sam bio na svojim korisničkim stranicama neki dan, i imam opciju mijenjanja brzina, tako da ne razumijem šta znači ovo da treba biti admin!?

EDIT:
Da neradim dupli post napravit ću edit ovoga.

Pohvala Optimi i kolegi "vga killer" na informaciji.
Uključili mi 25.7, nije bilo problema osim famoznog blokiranog porta 25 za slanje pošte. Ja sam inzistirao da mi otvore taj port, i to je trebalo proći bez problema da me nije djelatnik na službi za korisnike doslovno otpušio, da to njega ne zanima i "Snađite se sami.".
Uglavnom, osim tog specijalca, svi ostali koje sam kontaktirao su bili ugodni i najvažnije, od pomoći.

Sve rješeno, digao brzinu na 10mbit + TV, imam punih 10mbit i kad mi TV radi, tako da super!
Po defaultu niti jedno korisničko ime nije administrator dok se ne nazove služba i agent dodijeli prava ili prođe aktivacija admina preko početne stranice za prijavu na korisničke.

Port 25 se ne blokira za servere Optime Telekom već je to antispam zaštita koja je aktivirana ukoliko se pokuša slanje korištenjem drugog mail servera koji nije od optime. Svaki agent može ukloniti zaštitu koliko znam. Ako se kada naleti na arogantnog agenta napravite što i ja zapišite ime agenta ili ga zamolite za "umjetničko" ime i pošaljite prigovor za njegovo ponašanje.
azure je offline   Reply With Quote