Probao sam cyan 7.2 v4.0 i nimalo nisam srećan sa njim, ne snalazim se, stvari su prilično izmenjene u odnosu na "obične" romove. Ne znam kako bih cyan prilagodio sebi, nije to za linux noob-ove. Nisam primetio neke razlike u brzini u odnosu na fundowskog 4.0. Vratio sam fundowski 4.0 (ponovo ga download-ovao, vidim da je Fundowski ubacio neke sitne izmene u odnosu na prvu postavljenu verziju), te sa originalnim kerenelom i procecorom na 729 MHz tel je prilično brz, nema značajnijeg laga, tako da ostajem na tom romu sve dok budem imao ovaj tel.
Što se tiče navigacije, iGO Primo ne radi na ovom telefonu, iz nekog razloga izbacuje na home ekran androida iako iGO procesi još uvek rade. iGO my way, ndrive rade bez problema.
Da, i link2sd ne mogu da pokrenem, ne nalazi ext3 particiju i počinje da ruši tekuće procese nakon bezuspešnog starta, tako da aplikacije prebacujem ručno.
A2SDGUI postavke za instalaciju aplikacija na SD ne rade, jer se sve instaliraju na interni ROM. Takođe, nije moguće manipulisati dalvik cash-om, mislio sam ga prebaciti na ext da vidim ima li razlike u brzini.