View Single Post
Staro 05.08.2012., 10:36   #447
The_Void
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova

Ista stvar je i s Markom, iako ga ne volin nešto posebno kao ni tuljana iz Heppenheima, ali turska 2010, nema timskih odluka, jaka utrka i spušili su sve, ali opet nije bilo apeliranja ili plakanja na team radio.
Ne moze biti ista stvar, utrka dva vozaca koja se bore za titulu i utrka gdje jedan vozac nema teoretske sanse ni za sto a suvozac mu se bori za titulu plus je brzi od njega na stazi. Plus nakon toga rb je xx puta rekao marku da "cuva gorivo" i da ne ganja vettela itd. Ocito je tko je prvi vozac jer rb planira graditi svoj tim oko vettela dugi niz godina dok je mark pri kraju. Poznato je koja je dobitna kombinacija vozaca u timu kroz dugi niz godina, 1 vrlo talentiran i drugi koji ce prvog natjerati da vuce 100% ali mu nece biti prejaka konkurencija

Ne razumijem zasto neki ljudi mrze pojedine vozace zbog tima u kojem voze, ja ne volim mclaren i britansko hypeanje njihovog tima/vozaca (gledam na bbc/sky utrke) pa mi je opet hamilton drag jer je odlican vozac i ultra agresivan i drago mi je kad pobijedi zasluzeno, vettel je malo overhyped ali ga i dalje svrstavam medju top3 vozaca danas i drago mi je kad zasluzeno dobije itd... Vise mi je vazno da je dobra utrka i da dobije onaj tko je najbolje odvozio (ako vec ne moze alonso ili schumaher jel, massu uopce ne gledam vise kao vozaca). Gledam f1 jos od vremena senne i schumahera (od tada sam poceo navijati za njega jer je poceo pobjedjivati sennu i nositi se s njim) i iskreno ovo je najzanimljivija sezona do sada, nikad nije bilo ovoliko konkurentnih bolida
The_Void je offline   Reply With Quote