Citiraj:
Autor The_Void
Je li moguce mijenjati primarnu valutu (iz usd u euro)? Naime nakon sto sam primjetio da odredjeni ljudi po forumima pisu kako mijenjaju valutu a ja uopce nemam tu opciju (naravno u paypal helpu uopce nema pomoci) poslao sam sam paypalu pitanje oko toga. Nakon 2-3 generic glupa odgovora napravio sam hrpu screenshotova i objasnio im da uopce nemam opciju currencies itd. Na to sam dobio mail da nakon detaljnog istrazivanja su utvrdili u cemu je problem- stanovnici Hrvatske nemaju opciju mijenjanja valute nego mogu samo imati usd. Cek ko sad tu koga... da se zalim opet ili?
Mafija 21 stoljeca-> dobijem novac u eurima->prebace u usd po nekoj svojoj valuti i pokradu me hardcore-> prebace te dolare u kune pa me opet strasno pokradu i posalju banci-> banka uzme te kune i kupuje eure na kojim opet gubim jer sam koristeci logiku otvorio eur devizni racun. Mislim da gubim preko 10% s ovim malverzacijama...
|
Možeš promjeniti primarnu valutu. Ako ti je netko uplatio lovu pogledaj da li imaš currency converter. Klikni na njega i promjeni primarnu valutu u koju hoćeš.