ma je ista stvar sa webberom.... da, u tom trenutku i nikad vise, jer je prvo tim, drugo je tim i trece je tim, pa je vettel, pa je webber. mos' si misliti kako i RB nema vozaca kojeg "vise guraju". sam webber je po ponasanju i izjavama dosta puta to dao do znanja.............
no opet se doticete senne, a koje si ti godiste baja? mislis da on nije bio prgav i dosta agresivan vozac koji ce sve napraviti da pobjedi? ali ne, i ti i ja zivimo u svijetu gdje je senna svetac i nismo bili tada pratili, pocetkom 80'-tih, jer mislim da ipak nemas 45 godina pa na vise, jer bi onda trebao imati 15 da ista kvalitetnije pratis formulu............
ok, nevideni talent koji je izvodio cuda po kisi, ali treba uzeti u obzir koliko je to divlje vrijeme bilo, svatko je radio od bolida i masina sta je htio. ne znam bas da bi u danasnjem svijetu sa nekonkurentim bolidom mogao osvajati prva mjesta.
plus sto je bio brazilac, iz zemlje koja je siromasna do jaja i ogromna, pa ono, nacionalni heroj, dodatna pompa itd itd...........
no priznajem, ovako sto se da procitati i naci zapisa prakticki svi govore da je kao covjek bio - covjek.
no skrecemo s teme. po alonsu se pljuje najvise iz mclarenovih fanova, i to je ziva istina. jest da RB valjda u buducih 10 godina (a mozda i nikad) ne dostigne ljubav kakvu ljudi imaju prema ferrariju i mclarenu, tako da se "njih" niti ne cuje. alonsu nije pasao hamilton, ali mislim da je tu bilo i ogromnog nezadovoljstva jer ono, sva pompa je isla prema prvom crncu, najbalavijem crncu, uber talent, a alonso bivsi prvak, pa se covjek nasao uvrijeden i povrijeden? uostalom kako rekoh prije, tu nekolicina brka pojmove da je vozac == covjek, nije. nece odlicna karizma i odlicna komunikativnost i lezernost i opustenost i sve ostalo sto cini covjeka dobrim - osvajati bodove. osvajat ce vozac. stoga kimi nije nista bolji niti losiji od alonsa, nezahvalno sto ih se uopce usporeduje, jer je to nemoguce.
prvo, utrkivali su se u isto vrijeme, ali ne u istim bolidima. reci da je alonso bolji vozac od masse se moze, jer imaju iste bolide, a rezultati pokazuju cinjenicno stanje.
drugo, kimi NHF, ali zaista mi nije ostao u pamcenju, niti dok je bio u ferrariju, da je nesto atraktivno i zaista kvalitetno osvajao mjesta. kimi je konstantan, ali nikako nije tolika vozacina kao sto ga se ovdje uzdize. lotus je takoder taj koji jebiga, kada je temp sto veca, imaju vece sanse........... sto znaci upravo sto ja i prdim cijelo vrijeme, mozes ti biti uber talentiran, kada je bolid taj koji mora biti konkurentan. ako imas los bolid, ma najbolji vozac nece moci prismrditi prvim mjestima koja su rezervirana za jake momcadi.