View Single Post
Staro 05.08.2012., 01:31   #440
The_Void
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Nije istina, Alonso je odličan vozač to stoji. Ali Alonso je taj koji je namišta u Singapuru, Alonso je taj koji naređuje timu koga triba kaznit, Alonso je taj kojeg je Massa propusta u Njemačkoj. Na stranu kakav je vozač, ali je govno od čovika bar za vrime utrke. Sama činjenica da u Ferrariju i McLarenu nije ništ napravio, ipak malo baca sjenu na njegov talent.

Massa je uvik bio druga liga, pogotovo nakon Mađarske
Pretjerujes sa singapurom nije alonso imao nista s tim. Ostalo je sve ovisno s tocke gledista, jedni ce reci da nije nista napravio a drugi ce reci da je izgubio naslov u zadnjoj utrca sa ferarijem (koji je bio katastrofa tu sezonu) i mclarenom (za kojeg mnogi smatraju da je favorizirao hamiltona u toj sezoni). Taj isti massa se nosio s kimijem dok su obojica imali dobar bolid i zavrsio sezonu ispred njega. We have to agree to disagree. Nadam se da kimija vise necu vidjeti u ferariju i da ce massa konacno otici ove sezone pa da postoji sansa za osvojiti konstruk titulu.

Pogledajte npr samo sezonu 2008 pa cete shvatiti moj point oko kimija, pogledajte osvojene bodove i najbrze krugove na utrci (ne nije imao nesretna odustajanja nego je jednostavno gnjavio vecinu utrka). Ferrari je imao super bolid kad se cak massa mogao nositi sa hamiltonom to dovoljno govori

@burko Upravo to, da mi je stalo samo tko je kakav covjek navijao bih za webbera npr. Mislim schumaher mi je i dalje najdrazi vozac iako sam svjestan njegovih mana kao covjeka i njegovog ega ali me odusevljavao njegov skill+karizma+zar za pobjedom. Ja bih vise volio vidjeti recimo pereza koji ce biti no.2 vozac uz alonsa. Kobayashi i alonso bi zaratili nakon par kamikaza pretjecanja

Zadnje izmijenjeno od: The_Void. 05.08.2012. u 01:46.
The_Void je offline   Reply With Quote