Citiraj:
Autor ivan77
evo s ovim se šećem i mlatim po act I inferno ko proljetna šetnja, a na ACT 2 ide, ali sporo ide. Moram navlačiti one mob beštije sve do grada.
Što da ovdje mjenjam ?

|
Kad trazis savjet sa dh nemoj nikada postati screenshot sa ss jer ti to nisu pravi statsi. Crit hit chance je vrlo vazan i sa ss je lako fejkati 200k dps (samo napucas ch dmg i dex). Ne vidi se niti max disc koji je najvazniji defanzivni stat za dh ako nemas full nat. Takodjer je tesko komentirati kad ne znamo koliko imas golda za upgrade i kakvi su ti statsi na itemima pa cu reci onako sto mi upada u oci na prvi pogled
1. dps ti je premali uz ss za vece actove. Po meni bi to bio minimum za act 3 bez ss-a (iako bi islo vrlo sporo)
2. Cini mi se da imas lose oruzje. Pokusaj naci sto veci dps+socket sto mozes priustiti. Socket je vrlo vrlo vazan zbog crit hit gema
3. upgreadaj gemove
4. bracer ti je ilvl61 pa pretpostavljam da nema neke great statse, na ah mozes naci >120d/vita/4ch za nekih 500k (ne znam koliki ti je budget)
Sto se tice skilova tesko je komentirati jer ne postoji saom jedan build, nadji sebi sto ti odgovara. Kao sto ti je tumor rekao hungering je najbolji single target hunger generator a rapid fire nije bas za inferno. Obicno ljudi gledaju da imaju ss/preparation(battle scar je losa runa imo, daleko bolje su focused mind ako nemas +disc gear ili backup plan ako imas)/single target hunger/aoe skill/hunger dump. Gloom je vrlo dobar ako nemas teski burst i ne bih mijenjao taj skill. Umjesto rapid fire ti je bolje frost arrows(pogotovo uz culling umjesto ss)/multishot (evasive fire je takodjer opcija uz dodatak nekog drugog hatred dump skilla). Za inferno stampede je jedina korisna runa od rain of veng (radi stun cak i na invurn minions) pa ti savjetujem da koristis to ako vec hoces rain.
Edit: sry malo sam slijep vidim sad da imas samo 200k, da sam na tvom mjestu skupio bih nekakav crap mf gear (osim ako koristis mf switch macro) i farmao act1. Za brzi act1 run ti je dovoljno nekih 20k hp i 30kdps