View Single Post
Staro 04.08.2012., 14:53   #562
Ivak 905
Registered User

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor viking.software Pregled postova
što se tvog problema tiče - čudno.

ovo je jasno - umanjeni prikazi svih slika.
kliknula si na jednu, i umjesto ovog velikog kamena, pokažu se bebine noge, koje čak nisu ni u toj kolekciji. kolekcija (popis slika u direktoriju) je ova traka sa puno malih slika i po njoj kližeš prstom i prikazuješ ih.

dakle, odkud beba i zašto cijepa sliku?
da li se to dešava na SVIM slikama ili samo na ovoj?
da li si probala te slike (ako su na memorijskoj kartici) pogledati na kompjuteru?

da li si možda upalila nekakve efekte animacije za tranziciju između slika? pa se , MOŽDA, dešava da su slike prevelike i sporo se učitavaju.

jesi probala instalirati onaj program za pregled slika "quick pic". jer ovo što se vidi gore lijevo nije njegova ikona.

stvarno ne znam....

što se dešava, tj. kako se slike prikazuju kada pokreneš slide-show? to ti je ova ikona gore desno sa trokutom u kvadratu.
Učim, učim polako

Pa meni kada uđem u sliku bukvalno se jedna izbriše drugom i sada uđem npr u prirodu i hoću da je postavim za sliku zida, ne postavlja mi se priroda, nego slika sa bebom. I tako svaka slika iz albuma, iza svake se krije neka druga. I to se takođe dešava u 2.albumu. (isto je i za slide-show)

Pogledala sam te slike na kompu i sve su normalne, e sada je najveća mogućnost da su prevelike

Ali instalirala sam ja taj program i na njemu sve radi kako treba samo mi je krivo što ne mogu da koristim galeriju, jer lepše izgleda
Ivak 905 je offline   Reply With Quote