Citiraj:
Autor Ivak 905
 Ja se svima izvinjavam i zvahvaljujem na strpljenju sa mnom  znam kako vam je
Evo onda ovako. Ovako se prikažu slike albuma:
-izbrisana slika-
I ja otvorim ovu u donjem levom ćošku i ovo se dešava:
-izbrisana slika-
Jel sada bolje? 
|
'ajmo prvo ovako. kada želiš odgovoriti na više naših poruka, nemoj za svaku koristiti novi odgovor. nego na porukama na koje želiš odgovoriti klikni na ovu ikonu desno od "quote". nacrtani su navodnici i znak plus "
"+ ". onda će ti se ta ikona zacrveniti. sada kreneš na sljedeću poruku i opet klikneš na tu ikonu. kada si obilježila sve što želiš odgovoriti, na zadnjoj poruci klikni i na ovu gornju ikonu, ali i na ikonu "quote". otvoriti će se prozor sa svim tim porukama. svaka pojedinačna poruka će biti označena otrpilike ovako:
[Q U O T E=Ivak 905;2211040]
Ja se svima izvinjavam i zvahvaljujem na strpljenju sa mnom
znam kako vam je
Evo onda ovako. Ovako se prikažu slike albuma:
I ja otvorim ovu u donjem levom ćošku i ovo se dešava:
Jel sada bolje?
[/Q U O T E]
i počneš odgovarati ispod ovog [/QUOTE]
no, naučit ćeš! ima vremena.
što se tvog problema tiče - čudno.
ovo je jasno - umanjeni prikazi svih slika.
kliknula si na jednu, i umjesto ovog velikog kamena, pokažu se bebine noge, koje čak nisu ni u toj kolekciji. kolekcija (popis slika u direktoriju) je ova traka sa puno malih slika i po njoj kližeš prstom i prikazuješ ih.
dakle, odkud beba i zašto cijepa sliku?
da li se to dešava na SVIM slikama ili samo na ovoj?
da li si probala te slike (ako su na memorijskoj kartici) pogledati na kompjuteru?
da li si možda upalila nekakve efekte animacije za tranziciju između slika? pa se , MOŽDA, dešava da su slike prevelike i sporo se učitavaju.
jesi probala instalirati onaj program za pregled slika "quick pic". jer ovo što se vidi gore lijevo nije njegova ikona.
stvarno ne znam....
što se dešava, tj. kako se slike prikazuju kada pokreneš slide-show? to ti je ova ikona gore desno sa trokutom u kvadratu.