View Single Post
Staro 04.08.2012., 01:15   #124
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Mljac Pregled postova
Na moju žalost, no name Hajduk igra žustrije i gledljivije od 50+ mil. € vrijednog Dinama. Imali su jučer 3-4 dobre šanse za zabit gol, i 10-ak akcija u dubinu. I to protiv Intera.
To kod papčina iz maksimira nisam vidio već duže vrijeme, duele na loptu uredno gube, ne daju u for nego gađaju igrača, ne otkrivaju se, nadigraju nas ekipe u kojima su makedonci i slovenci top stranci...

@Sapunko, daj molim te počni pratiti neki drugi sport.
Svaka čast hajduku na trudu, ali inter je igrao točno koliko im treba
Bio sam na tekmi i vidjela se nadmoć intera u svim faktorima igre i taktike. Hajduk je mogao dati 150% od sebe, ali tolika preočita superiornost interovih igrača u duelima i prolascima 2-3 igrača hajduka u nizu, otvaranja bez lopte, točna dodavanja, itd., drugi svijet. Da nije onog novog šabana u obrani intera, Silvestrea, koji je bio interov Maloča, ne bi imali niti jednu priliku na tekmi, jer sve što je hajduku prošlo, prošli su krumpiri preko Silvestrea...
Pogotovo sebični Vukušić je koma, lik je toliko beskoristan u momčadi da je to strašno... Najimpresivniji na utakmici je bio meni nepoznat totalno mladac (ja sam Dinamovac btw) Mijo Caktaš (hajdukova 18ica), dečko se je lomio po terenu, probijao, otvarao se, dodavao, tražio stalno igru prema naprijed, skidam kapu.