Citiraj:
Autor FRipper
Ako ti je ono konfa "moj komp" onda komotno mos uzeti EVC 500. Xilence je super napajanje, ali samo Red Wing serija. Tako da go for it jer on drzi i znatno jače konfe od tvoje 
|
Rofl.

I ms industiral 400 je držo al nije to poanta.

Mislim, nije pitanje jel će imat dovoljno snage to znam da će svako imat dovoljno snage za moju konfu čak i kad grafu upiknem neku.
Citiraj:
Autor ShanTech
@Grofaz
Odšarafi tog Fortrona i pogledaj dal su se možda elektrolitski kondenzatori napuhnuli i eventualno ispustili elektrolit.
Lijevo na slici su neispravni, a desno ispravni (slika matične ploče).
http://www.thenakedpc.com/dan/Bulgin...s/close-up.jpg
Ako su napuhnuti zamijeniti ih može svatko tko zna raditi s lemilicom. Gleda se koje su im specifikacije...kolko "μF", kolko "V", 105°C i pazi se na polaritet (plus i minus). Trošak je manji od kupovine polovnog, a kamoli novog napajanja.
Naravno, napajanje može biti neispravno i zbog nečeg drugog, ali ovo gore bi ti bilo najjednostavnije za riješiti.
|
Jesam to odmah napravio kondići su ko novi mogo bih ih isčupat i prodavat na tržnici. Pomirio sam se da je umro prirodnom smrću i da mu je došlo vrijeme. Samo se komp ugasio odjednom i više nije reagirao na podražaje, dok nisam anteca stavio.
Xilence ću onda uzet ali već vidim da ću mu mijenjat vent jer sam imao jedan taj 12cm crveni vent i nije mi se sviđao.