Citiraj:
Autor coconut
Dell je priznao pregrijavanje kao tvorničku grešku, ali kao 'nije ništa opasno'. U novim modelima su promijenili interni dizajn pa je riješen i taj problem.
Kako N5720 nema dediciranu? A šta je GT 630M nego dedicirana grafa? Znaš li uopće što je dedicirana grafika? Ovdje su ti podaci o grafi, a na dnu imaš i performanse u igrama pa čitaj.
|
Pa zasebna graficka, sve valja provjeriti.
Citiraj:
Autor Zvone2772
Jedino što mene smeta kod N5110 je činjenica da je potrebno raskopati cijeli laptop da bi se promijenilo HDD. Ništa više, čak nemam niti tih famoznih problema s pregrijavanjem.
Isprobano i na ljetnom odmoru u primorju gdje je temperatura ambijenta stvarno znala biti paklena i nepodnošljiva 
Kod mene je model s i3 2310M i integriranom grafikom tako da ne mogu govoriti o onima koji imaju još i nVidiu unutra.
|
Zasto svi zele mijenjati HDD...?
Citiraj:
Autor redscro
Ima odvojenu grafičku, ali uopće nije stvar u procesoru i grafičkoj već je pregrijavanje posljedica lošeg dizajna hlađenja što je krivnja proizvođača laptopa.
5720 je novi model i teško će ti netko reći osobno iskustvo, ali ja ne bih bježao od njega zbog lošijeg prethodnika.
Za svaki laptop ćeš pročitati i dobra i loša iskustva, tako da ako se samo vodiš lošima nećeš ga nikada kupiti.
|
U potpunosti te kuzim.. Ali meni je potrebno što više informacija da mogu znati što kupujem.