View Single Post
Staro 03.08.2012., 12:12   #552
viking.software
Premium
Moj komp

viking.software's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Ivak 905 Pregled postova
I da, imam još jedan problem Kada uđem u slike, prikaže se manji prikaz svih slika. Ja uđem u bilo koju, a umesto te umanjene koja treba da se prikaže, prikaže se neka druga koja se takođe nalazi na tabletu. I tako kada listaš, prvo ti prikaže jednu, pa onda se nekim kockicama "izbriše" ta slika i pojavi nova
Što se to dešava i kako da popravim?
ako koristiš standardnu aplikaciju, galeriju, "gallery 3d" onda ti se na tom "zidu" sa umanjenim slikama pojavi prva slika u galeriji. nekad ih on sam malo ispremješa, tako da ti otvaranje galerije nije sigurno da ćeš otvoriti baš tu sliku koja je pokazana umanjeno.
znači, imaš recimo ovakvu sliku:

i umjesto ovog prvog cvijeta, otvori ti se ona četvrta slika sa plažom?
tri su ti solucije - prva - prihvatiti to tako kako jest, druga, u samom programu potraži opciju "sort by" ili "položi po" i sad odaberi - ime, datum, veličina, možda se stanje promjeni. ne znam, jer ja tu galeriju davno ne koristim. preglomazna je, spora zna zastajkivati a sve samo radi onih "cool" efekata. možeš mislit'.
i treća solucija - instaliraj recimo, "quickj pic"( besplatan je) i on će ti uvijek pokazati prvu sliku koja je i ona umanjena. i to bez podešavanja. ja ga koristim jako dugo i nikada nije zakazala. mala, brza, jednostavna. i služi svrsi - pokazuje slike. ako ne nađeš, javi se na PM, pa ti pošaljem.

Citiraj:
Autor fishkal Pregled postova
Pozdrav ekipa. Imam pitanje do 2.

Zna li neko kakva je politika prestigia s međunarodnim jamstvom? Koliko sam čitao na njihovim stranicama, garancija bi trebala vrijediti kod nas ako je uređaj kupljen u recimo Slovačkoj?

Jel netko već mailao prestigiu? Na koji mail im pošaljem upit? Hvala
javi se ili na prestigio ili prestigio hrvatska na faceu, a za kontakt direktno idi na službene stranice .com ili .hr i tamo traži adresu. zar je to tako teško?!
viking.software je offline   Reply With Quote