View Single Post
Staro 03.08.2012., 06:39   #11
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor raven34 Pregled postova
Eset 5. Ubija, se s njime već koji dan, i imam namjeru odustati. Sve je ispravno setirano, kao i IP range, ali stvar jednostavno ne želi raditi kad su na obje, ili na sve tri mašine ESET. Kad staviš bilo koji drugi firewall na njih, onda radi, i onda se vide. Tako da gasim ESET i bacam natrag win firewall, i zardžavam samo virusprotector. Najbolje od svega jest što to ama baš nitko nezna složiti. Taman kad jednom i uspiješ , na prvom restartu će on OPET pobrkati lončiće i tek onda više neznaš koji k mu je sada.
Ili još gora opcija - u sred prebacivanja pol TB - on odluči cutnut konekciju između LAN-a. Tako da , mičem ovo smeće od ESET-a i možete zaboraviti njihovu 2podršku2 također - oni se vade na WIn 7 , i bla bla - uglavnom niti oni nemaju pojma ZAŠTO to ne radi, ali ZNAJU da ne radi, ali Vam to neće prioznati. Eto, da se ne mučite. jednostavnije je promijeniti firewall, jer ponavljam DVIJE ili TRI mašine SA IDENTIČNIM softwareom - nema niti teoretske šanse dok god koristite ESED NOD32 5.xx
ako se dobro sjecam na wilders-u sam procito da v5 ima taj neki bug oko toga. neznam dali su to rijesili. meni se to desavalo na lapu. zato sam na v4.
geronimo_2 je offline   Reply With Quote