Pozdrav, želim kupiti Dell inspiron N 5720. Sve mi se činilo super dok nisam se bacio u ulogu dektektiva i tražio po googlu da li ima problema s tim laptopom. Navodno dell inspiron n5110( i jos nekoliko njih) ima hrpu kritika, mada niti pohvale ne zaostaju. Pregrijavaju se, pucaju zvucnici jer su navnodno u tvornici dopustili da su pojačani do maximuma, ne radi kako treba touchpad itd.... Pa je li se isplati uopce uzimati ovaj Dell? Činio mi se "savršen" za tu lovu, i sda vidim hrpu kritika za prijašnje modele od te serije. Ne znam da li je ovaj model bolji od onih u stilu izdržljivosti i kvalitete? Laptop bi se koristio za igranje i modeliranje. Je li bi se i meni tako pregrijavao? Užasno mi je važno da pravilno uložim svoje novce, i ne bih htjeo da pogriješim. Zar je ta serija toliko loša? Takav sam barem ja dobio dojam.. A ja sam mislio da su dell i toshiba među najkvalitetnijima.(Za toshibu sam isto svašta procitao.) Potrebna mi je vaša pomoć, mislim da večina vas pretezno zna odgovore na moja postavljena pitanja. (DELL Inspiron N5720 17.3 White-LED Backlight (1600x900) TFT, Core i5 Mobile 3210M, DDR3 6GB, DVDRW, GeForce GT 630M 1GB, Wi-Fi, BT, 1TB HDD, Web Cam, 6 cells, Linux Ubuntu, Moon Silver, DI5720I5-6-1TBVGA630-09). I ljudi

unaprijed