Dakle, jucer sam kupio Patriot Micro SD karticu, 32 GB, Klasa 10.
Kad sam je prvi put stavio u mobitel i testirao brzinu prije kupnje, sve je izgledalo ok, neka logicna brzina pisanja za klasu 10,
9,63 MBps
Kada sam je spojio na PC preko usb kabela dok je bila u mobitelu
( xperia arc, android 2.3.6, cyanogenmod 7.2.. ako je bitno.. )
i poceo kopirati sve ono sto sam ranije spremio na hard disk sa stare kartice ( 8GB, klasa 2 ) koju sam koristio u istom mobitelu.
Prvo sto sam primjetio je nenormalno spora brzina pisanja podataka na karticu, oko 0.9 MBps.
Nakon toga sam je odlucio formatirati ( FAT32 ) i formatiranje se zavrsi ok, nakon toga sam opet pokusao prebaciti sve one filove sa hard diska, i dobio sam punu brzinu pisanja podataka, ali nakon sto se prebacilo oko pola toga, nekih 3.5 GB, odjednom je zastalo sve, ostavio sam tako otprilike 15, 20 minuta u nadi da ce nastaviti sa kopiranjem ali to se nije dogodilo, tako da sam morao prisilno prekinuti kopiranje...
Sad tu SD karticu ne moze ocitati mobitel, kad je ukljucim na PC odmah mi pokazuje da je moram formatirati, pokrenem formatiranje fat 32, iskljucim quick format, allocation unit size bude na 16kb, kliknem na start i nista se ne dogadja... formatiranje stoji na 0%
Prvi put sam je formatirao dok je bila u mobitelu koji je bio prikljucen na pc preko usb kabela, drugi put preko adaptera u koji se stavlja kartica, ali uvijek isto...
Sve to sam isto pokusao i u safe mode..
Koristim Windows 7 ultimate sp1
Hvala unaprijed :*