Citiraj:
Autor danijeldav
@viking.software: Samo jedna ispravka za Mx player. Film i titl se ne moraju zvati isto. Ali za pocetnike je bolje da se zovu isto, da bi se titl autoamtski ucitao prilikom pustanja filma..
|
ok, tako je još lakše, no, jednostavnije je kad se zovu isto. sve ide automatski. ali, primljeno na znanje!
Citiraj:
Autor Ivak 905
E ovako, ispočetka ću početi da ti odgovaram 
Igrice sam skidala uglavnom sa google-a, pošto mi je market negde nestao, al mislim da manje-više znam gde je  Meni instalacija počinje odmah i piše da je skinuto, al to više nigde ne piše da postoji.
U vezi knjiga, kada sam uključila tablet, na njemu je bio instaliran eReader, ali ću definitivno skinuti aldika. Moja knjiga na kompu je bila u adobe flesh playeru i kada sam ja povezala tablet na komp pisalo je da su i ostale tako, mada kada sam ja pokušala da je nađem u eReader-u, nije postojala.
A za filmove, ja jednostavno uđem u "video" i tu pustim film i gledam  mada ću te opet poslušati i skinuti neki od navedenih player-a
Hvala na pomoći i strpljenju puno! 
|
huh... nestao market!? nema veze! ;-) naći ćeš ga.
no, pišeš konfuzno - "instalacija počinje odmah i piše da je skinuto"
prvo se skine, pa se onda instalira.
ako se skine sa marketa, onda instalacija počinje odmah i nakon uspješne se ponudi otvaranje a ako je neuspješna instalacija pojavi se obavjest. i nakon toga se ništa ne dešava.
no, ako skidaš "od nekud", onda se to skinuto snima ili na sd karticu ili na internu memoriju tableta, najvjerojatnije u direktorij "download" ili "preuzimanje". pogledaj da li postoji takav direktorij i tamo bi ti trebale biti skinute datoteke "ime-datoteke.apk". ovo ćeš još lakše napraviti ako si instaliraš neki file manager, naprimjer "ES file explorer".
dakle, ako je SKINUTO, ne znači da je i instalirano.
drugo - knjiga u "adobe flash playeru"?? da nije adobe PDF format? ako je flash, onda je to već animacija i nisam siguran da će ju uopće e-reader prepoznati. koja je ekstenzija te tvoje knjige kada ju otvaraš na kompjuteru?
za filmove da, uđeš u player i gledaš, ali nisi li pitala za titlove i kako da ih otvoriš u playeru? treba ti player koji podržava titlove. jednostavno. ako ta opcija postoji u playeru koji je predinstaliran još bolje. ako ne, onda nešto od predloženih.