View Single Post
Staro 02.08.2012., 12:38   #545
viking.software
Premium
Moj komp

viking.software's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor danijeldav Pregled postova
@viking.software: Samo jedna ispravka za Mx player. Film i titl se ne moraju zvati isto. Ali za pocetnike je bolje da se zovu isto, da bi se titl autoamtski ucitao prilikom pustanja filma..
ok, tako je još lakše, no, jednostavnije je kad se zovu isto. sve ide automatski. ali, primljeno na znanje!

Citiraj:
Autor Ivak 905 Pregled postova
E ovako, ispočetka ću početi da ti odgovaram
Igrice sam skidala uglavnom sa google-a, pošto mi je market negde nestao, al mislim da manje-više znam gde je Meni instalacija počinje odmah i piše da je skinuto, al to više nigde ne piše da postoji.

U vezi knjiga, kada sam uključila tablet, na njemu je bio instaliran eReader, ali ću definitivno skinuti aldika. Moja knjiga na kompu je bila u adobe flesh playeru i kada sam ja povezala tablet na komp pisalo je da su i ostale tako, mada kada sam ja pokušala da je nađem u eReader-u, nije postojala.

A za filmove, ja jednostavno uđem u "video" i tu pustim film i gledam mada ću te opet poslušati i skinuti neki od navedenih player-a

Hvala na pomoći i strpljenju puno!
huh... nestao market!? nema veze! ;-) naći ćeš ga.
no, pišeš konfuzno - "instalacija počinje odmah i piše da je skinuto"
prvo se skine, pa se onda instalira.
ako se skine sa marketa, onda instalacija počinje odmah i nakon uspješne se ponudi otvaranje a ako je neuspješna instalacija pojavi se obavjest. i nakon toga se ništa ne dešava.
no, ako skidaš "od nekud", onda se to skinuto snima ili na sd karticu ili na internu memoriju tableta, najvjerojatnije u direktorij "download" ili "preuzimanje". pogledaj da li postoji takav direktorij i tamo bi ti trebale biti skinute datoteke "ime-datoteke.apk". ovo ćeš još lakše napraviti ako si instaliraš neki file manager, naprimjer "ES file explorer".

dakle, ako je SKINUTO, ne znači da je i instalirano.

drugo - knjiga u "adobe flash playeru"?? da nije adobe PDF format? ako je flash, onda je to već animacija i nisam siguran da će ju uopće e-reader prepoznati. koja je ekstenzija te tvoje knjige kada ju otvaraš na kompjuteru?

za filmove da, uđeš u player i gledaš, ali nisi li pitala za titlove i kako da ih otvoriš u playeru? treba ti player koji podržava titlove. jednostavno. ako ta opcija postoji u playeru koji je predinstaliran još bolje. ako ne, onda nešto od predloženih.
viking.software je offline   Reply With Quote