02.08.2012., 12:24
|
|
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Autor TheProfiler
Hello, imam pitanjce.
Imam SGS2 već neko vrijeme, i od prije par mjeseci sugovornici me jako slabo čuju, ali ne uvijek. Nekad čuju sebe dvostruko, kao jeka, a nekad mi vele da zvučim kao da sam u bunaru  Ja druge uglavnom ok čujem.
To se zna promijeniti i tokom razgovora, prvo me čuju normalno a onda odjednom banana.
Meni to zvuči kao da je moj mikrofon sheban malo, ali nisam siguran. Imao nektko još ovakvih iskustava? Jel čak moguće da je nekakav softwerski problem? Nisam baš ekspert pa nemam pojma.
I ako jest mic, koliko bi došao popravak po prilici (nemam garanciju)?
Thnx 
|
prvo, i najjednostavnije, ako imas mobitel u nekoj futroli, silikonskoj/gumenoj narocito, izvadi ga van i probaj neko vrijeme bez nje korsititi, imao frend takav problem, maska je "nesto" pritiskala...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO
|
|
|