View Single Post
Staro 02.08.2012., 11:01   #1363
..::Matej::..
Premium

..::Matej::..'s Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor afterburner Pregled postova
Mislim da ti ovaj limit od 29 minuta nema veze sa limitom od 4 gb na fat kartici vec je to do nekog zakona di bi se DSLR koji snima duze od toga morao vodit kao video kamera a na njih ti proizvodaci moraju placat neke dodatne poreze ili slicne gluposti. Sta se tice toga da file bude prevelik za karticu jednostavno bi se to moglo rijesit da video ima vise fileova(kao video dvd).
Usput mislin da je pregrijavanje isto dosta bitno jer san vidija na vjencanju koje je snimano sa canonom 7D da je kartica pocela smrdit koliko se ugrijalo, al ovo je bilo snimano bez nekih stanki dobrih sat vremena. I na kraju sta tocno mislis snimat sa aparatom?
Za ovo ne znam da postoje ti neki zakoni. Snimam po svadbama s 5dmkII cijelu vecer u sali, po danu i nisam imao nikakvih problema s grijanjem ni kartice ni aparata. Na kraju krajeva radio sam expoziciju jednom od 42minute na 450d.

Probaj prebaciti 1fajl veci od 4gb na karticu. Ako je u fat32 nece htjeti, ako prebacis u NTFS onda ti aparat ne prepoznaje karticu (bar je kod mene tako).

Mozda sam u krivu, al mislim da je stvar u tome.
..::Matej::.. je offline   Reply With Quote