View Single Post
Staro 02.08.2012., 01:27   #544
Ivak 905
Registered User

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor viking.software Pregled postova
huh, puno pitanja na početku! ;-)

od kuda ju skidaš? sa marketa (google play) ili sa neke druge stranice?
ako ideš sa marketa, nakon skidanja, proces instalacija mora početi odmah. kada se završi, ako je instalacija uspješna, ponudit će ti otvaranje. ako je instalacija neuspješna, to će i napisati.

što se knjiga tiče, treba ti reader. nekako najrasprostranjeniji je "aldiko". skidaš knige ili preko njega ili svoje jednostavno otvoriš kroz sučelje.
sad je opet pitanje koji si ti to imala format knjige i s kojim čitačem si htjela otvoriti.

film i titl se moraju zvati isto. ali potpuno isto - i veličina slova se gleda i točke i crtice - sve. i po treći put je odgovor - ovisi s kojim playerom želiš gledati. ne podržavaju svi playeri titlove.
mogu ti preporučiti "mx video player" ili "rock player". i nedavno je izašao "vlc player", ali njega nisam probao još, pa ne znam da li podržava titlove. vjerojatno da.
E ovako, ispočetka ću početi da ti odgovaram
Igrice sam skidala uglavnom sa google-a, pošto mi je market negde nestao, al mislim da manje-više znam gde je Meni instalacija počinje odmah i piše da je skinuto, al to više nigde ne piše da postoji.

U vezi knjiga, kada sam uključila tablet, na njemu je bio instaliran eReader, ali ću definitivno skinuti aldika. Moja knjiga na kompu je bila u adobe flesh playeru i kada sam ja povezala tablet na komp pisalo je da su i ostale tako, mada kada sam ja pokušala da je nađem u eReader-u, nije postojala.

A za filmove, ja jednostavno uđem u "video" i tu pustim film i gledam mada ću te opet poslušati i skinuti neki od navedenih player-a

Hvala na pomoći i strpljenju puno!
Ivak 905 je offline   Reply With Quote