Na cistom romu tih bugova nema. Govorim o nebrendiranom s3 firmware-u. Primjer I9300XXBLG8. Barem ne na frendovom s3 jer ga ja vise nemam pa ne mogu usporedjivati. Imao je jedan bug na verziji prije ove,i to kad je neke odredjene ljude iz imenika zvao,mobu bi se zacrnio ekran. Takve stvari su fail i na HTC-u i na Samsungu i na bilo kojem drugom mobu. Jedina je razlika sto fix/novi firmware izadje dosta brzo za samsunga u odnosu na HTC i druge proizvodjace,pa ne moras rootat i stavljat custom fw nego mozes telefon fleshat s novom verzijom i rijeseno. A za potrebe jamstva vratis na original brendirani firmware.
Sto se root-a tice,vec i ptice na grani znaju da se root skida lako,sto toolovima kao sto je superoneclick sto fleshanjem originalnog firmware-a. Jamstvo se evetualno gubi UNLOCK-om,nepovratnim S-OFF otkljucavanjem security-a kod nekih HTC-a itd.. Htio sam to napomenuti da clanovima bude jasnije.
Citiraj:
Autor dean225
E to me zanima.. ovako.. kada se roota to counter zabilježi i šta je onda sa garancijom? Čovječe pa ne vjerujem da nemogu sms poslat sa stock aplikacijom..
|
Taj counter se ukljucuje prilkom fleshanja custom kernela,roma itd a ne prilikom root-a. Na ICS-u je skoro pa nemoguce resetirati taj counter,ali zato fleshash stari gingerbread original FW,resetiras s jig-om i vratis original ICS FW i svi sretni.

Tebi bih preporucio da stavis gore navedeni FW,nakon toga resetiras telefon na tvornicke postavke pa ga isprobaj. Mozes ga i rootat,nema countera,ali zasad nemoj stavljat nikakav custom rom. AKo kasnije bude trebao ici na jamstvo,javis se pa ga sredimo.