Citiraj:
Autor Ivak 905
Kupljen
I evo mene odmah sa pitanjima  vec sam vas uputila u to da sam nova u svetu tableta tako da imam odmah nedoumice. Kada hoću da skinem igricu bilo koju za android, piše mi da je skinulo, ali igrica neće da se otvori. Takođe, knjige koje imam na tabletu su strane i ja sam sa kompa prebacila jednu knjigu na tablet i ni nju nije hteo da učita. Šta učiniti? :/
I da, kako da stavim prevod na filmove koje prebacim na tablet? 
|
huh, puno pitanja na početku! ;-)
od kuda ju skidaš? sa marketa (google play) ili sa neke druge stranice?
ako ideš sa marketa, nakon skidanja, proces instalacija mora početi odmah. kada se završi, ako je instalacija uspješna, ponudit će ti otvaranje. ako je instalacija neuspješna, to će i napisati.
što se knjiga tiče, treba ti reader. nekako najrasprostranjeniji je "aldiko". skidaš knige ili preko njega ili svoje jednostavno otvoriš kroz sučelje.
sad je opet pitanje koji si ti to imala format knjige i s kojim čitačem si htjela otvoriti.
film i titl se moraju zvati isto. ali potpuno isto - i veličina slova se gleda i točke i crtice - sve. i po treći put je odgovor - ovisi s kojim playerom želiš gledati. ne podržavaju svi playeri titlove.
mogu ti preporučiti "mx video player" ili "rock player". i nedavno je izašao "vlc player", ali njega nisam probao još, pa ne znam da li podržava titlove. vjerojatno da.