View Single Post
Staro 01.08.2012., 18:56   #4
Rain Man
Premium

Datum registracije: Feb 2005
Natipkao sam jedan mail i zacudo, uspio ga poslati. Sam izgled meni se svida jos od prvih slika windows phone. Sad ce par godina gurat taj metro pa onda dok im dosadi gurat ce nesto drugo. Isto kao sto se desilo s Aero suceljem. Sama navigacija po izbornicima je laka i intuitivna. svida mi se odabir mogucnost preko desnog klika.

Outlook.com ime je korak unatrag u odnosu na recimo live.com. Live je kraci i ne asocira na nista drugo. Moguce je zamijenit postojeci live ili hotmail racun sa outlook.com cime postojeca adresa postaje alias unutar nove outlook.com adrese. To za one kojima je imperativ da se logiraju s outlook.com adresom. Meni je bilo najvaznije zadrzat 25GB na skydrive.

Pitanje je koliko ce MS favorizirat domenu i mozda na neki nacin prisiljavat postojece hotmail i live korisnike na prelazak na outlook.com. Sigurno ne direktnim forsiranjem prelaska, ali mozda nemogucnoscu povezivanja nekih servisa sa starim domenama. Isto tako windows phone 8 i windows 8 ce sigurno imat punu integraciju sa outlook.com.

Na reddit-u je bio AMA sa navodno timom koji stoji iza outlook.com i prema odgovorima izgleda da ni oni sami ne znaju detalje za postojece live i hotmail korisnike i samu vezu koju ce outlook.com racun imat sa W8 i WP8.

Meni to izgleda kao trpanje svih jaja u jednu kosaru. Ako im W8 eksperiment ne uspije lose ce se odrazit na ostatak metro druzine.
Rain Man je offline   Reply With Quote