Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 01.08.2012., 16:34   #629
explorer 4
Premium

explorer 4's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Tražim preporuku slušalica.
Prvenstveno za rock, metal...uglavnom bitni su mi instrumenti i čist vokal.

Probao sam svašta dosad od slušalica i jedino što sam po zvuku našao da mi odgovara su v-Jays, ali mi se ne sviđa taj oblik slušalica.

Probao Beats, probao Soul, probao WESC...sve katastrofa za rock, ograničene su na 20kHz i muzika mi zvuči šuplje. Bowers&Wilkins P5 su odlične, ali preskupe jer tražim nešto do 500 kn max.

Prednost ako su bežične
Meštre, imam ti ja Bowers&wilkins P5 i Grado sr 60i pa pitaj ako te šta zanima.Reć ću ti samo da Grado šije sve u svom cjenovnom rangu do, usudim se reći 900 kn a one su 600 kn.Vrhunska kvaliteta izrade, najbolji kabel za slušalice, bolji 3 puta od ovih koji imaju Bowers&wilkins od 1900 kn, topal i prirodan zvuk, mekani jastučići za uši i udobni.Mana je to što obruč koji sjeda na glavu nije baš najmekaniji pa nakon 2 sata može malo zabolit, sad pitanje je koliko ti dugo slušaš glazbu u komadu jer se meni desilo možda 5-6 puta u ovih godinu i pol koliko ih ima.
I kao što je kolega jedan gore naveo za Sennheiser HD 555, i moje Grado su isto prvi tjedan užasno zvučale, bio sam ljut ko pas na što sam prosuo 600 kn.I onda nakon 10 dana sam ih zavolio, prosvirale su ko Stradivarijeve violine.
Pozdrav, ako šta treba pitaj

explorer 4 je offline   Reply With Quote