Citiraj:
Autor izi
Usput da li itko ima iskustva sa Steelseries Kana, iznimno mi se svidja jednostavnost misa i velike dodatne tipke, samo me zanima ima li kakvih weird problema sa laserom ili tipkama. Hvala.
|
Imam ga ja, dobar je mis, ali mogu reci da nije bas vrijedan tih para, trebao bi biti jeftiniji.
Pozitivno:
+ ergonomicnost je dobra, lijepo ruka sjedne, ali nije bas za velike ruke (meni je mozda malo premali)
+ tipke su takoder dobre, nema nikakvih problema, mozda su jedino malo preglasne
Negativno:
- ne znam dal su ispravili u novijim pakiranjima, ali prvi misevi su dolazili s plasticnim nozicama, kasnije su oni besplatno nudili teflonske (ja svoje vec cekam 40 dana iz SADa...)
- isto tako ne zna se da li se radilo o prvim ES misevima, ali mis je imao problema s podlogama koje su sarene, kod naglih pokreta optika se zblesirala (ja znam da mi se nikad to nije dogodilo, jer imam crnu podlogu, a i napravio sam update FWa)
EDIT:
Pogledaj ovaj video pa se odluci, ocito je potpuno ispravljen taj "jump bug" s optikom.
Citiraj:
UPDATE: Upgrading to firmware 259 appears to have solved the "jump bug" shown around 2 minutes into this video.
|