View Single Post
Staro 31.07.2012., 15:03   #100
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor izi Pregled postova
Usput da li itko ima iskustva sa Steelseries Kana, iznimno mi se svidja jednostavnost misa i velike dodatne tipke, samo me zanima ima li kakvih weird problema sa laserom ili tipkama. Hvala.
Imam ga ja, dobar je mis, ali mogu reci da nije bas vrijedan tih para, trebao bi biti jeftiniji.

Pozitivno:
+ ergonomicnost je dobra, lijepo ruka sjedne, ali nije bas za velike ruke (meni je mozda malo premali)
+ tipke su takoder dobre, nema nikakvih problema, mozda su jedino malo preglasne

Negativno:
- ne znam dal su ispravili u novijim pakiranjima, ali prvi misevi su dolazili s plasticnim nozicama, kasnije su oni besplatno nudili teflonske (ja svoje vec cekam 40 dana iz SADa...)
- isto tako ne zna se da li se radilo o prvim ES misevima, ali mis je imao problema s podlogama koje su sarene, kod naglih pokreta optika se zblesirala (ja znam da mi se nikad to nije dogodilo, jer imam crnu podlogu, a i napravio sam update FWa)

EDIT:
Pogledaj ovaj video pa se odluci, ocito je potpuno ispravljen taj "jump bug" s optikom.
Citiraj:
UPDATE: Upgrading to firmware 259 appears to have solved the "jump bug" shown around 2 minutes into this video.
veve je offline   Reply With Quote