View Single Post
Staro 31.07.2012., 13:59   #537
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
mislim da ce GW2 dokrajcit ovu igru, ja sam prestao kada je izasao D3 i svi serveri su postali pusti, neznam koliko su tranferi pomogli, ali sumnjam da ce izdrazati dugo s placanjem
Ne znam, ja igram na njemačkom serveru i na svakom planetu ima bar po 50 ljudi i nije problem sklepat tim za H4 misije. Igra mi je osobno super i ne mislim da je puno dati 23€ za dva mjeseca igranja jer ruku na srce nijednu igru od 50-ak eura se ne moze igrati dva mjeseca. Ova bar ima super story i osobno volim SW universe i vjerujem da nisam jedini. Problem je kao u dosta novih igara koje izlaze u vajnerima koji ocekuju ne znam ti ni ja sta. Uostalom eto i za taj famozni D3 koji spominjes ima toliko vajnera koji su takodjer strasno razocarani igrom pa rage sellaju igru nakon pet sati igre mislim zbilja. SWTOR je točno ono što sam ja ocekivao, a to je pravi nastavak KOTOR serijala s pun gas vise sadrzaja.
GW2 sam preorderao tako da cu i to sigurno igrati pa bumo vidli jel kako ce ici, s vremena na vrijeme cu si sigurno obnoviti pretplatu kad zatrebam osvjezenje.