A kuzim, lijepo dotjeran ui, tako meni na s2 fali ova ledica za notifikacije koju htc najcesce ima kao da mi fali pola ekrana
Ovaj smasungov tac wiz je mislim jedan od meni osobno najruznijih ui- a koje sam vidio, ali je laksi sto se tice i baterije resursa naspram recimo sensa na htc-u i zato je tranzicija s2 bila puno laksa i bezbolnija za usera sa GB-a na ICS naspran sensationa jerbo vec dugo nisam vidio tako spor mob kao sensation na stock romu, a baterija je u idleu padala kao da ga koristim

, onako jak hardver i onako dobar mob te ga onako unistiti do neupotrebljivosti je zalosno jako...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12