View Single Post
Staro 31.07.2012., 11:56   #1593
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Malo je to subjektivno gledano naravno, meni recimo S2 izdrzi od ujutrko oko 9 do navecer oko 10 kad dodem doma ostane negdje 12% baterije ali drugaciji smo useri, meni je koristenja bas negdje oko 4-4,5 sati (screen on jelte) od to ga barem je sat i pol do dva surfanja dok sam doma preko wlana kad sam u pokretu preko mobilnoga neta, pogledam barem epizodu do dvije mucki i pola sata gejmanja (ove zahtjevnije tipa nova 3, modern combat 3 , dead trigger..) ostalo otpada na viber, gtalk, fb, pozivi i naravno u pozadini sync mailova itd...
Ekran mi je uvijek na auto brightnes, da ga iskljucim vjerujem da bi jos malo usparao baterije...

E sad to je na stock ICS-u, koliko sam citao ekipa bjesni jel im to nije dovoljno da je na GB-u duze baterija trajala barem 30-40% meni je sasvim ok posto sam dosao sa 4S-a (iako su to malo ispeglali sa 5.1) ...

Ti si zadovoljan to je najbitnije, koliko ga koristis barem gore po ovim pokazateljima to ti je dovoljno, vjerujem da meni barem na nacin na koji ga ja koristim nebi zdrzao od jutra do 16:00 , a poznaju ci sony i koliko oni isto guraju ovaj svoj tezak UI + toga kad stigne official ICS moglo bi biti razocarenja kod korisnika koji ga koriste na slican nacin kao ja a bateriju su zabetonirali, steta stvarno mi se svidjao taj P model ( U ima jednostavno premali ekran zato sam se i rijesio iphonea, sto ce mi retina display kad moram mob zaljepit na nos da bi nesto vidio, a S preskup a neodskace previse od P modela)...

Osobno kad sam se micao sa iphonea u uzem su mi izboru bili taj P od novijih, LG x2, Sensation, galaxy S2...
Uzeo sam si S2 i zadovoljan sam odabirom, prosli su mi LG x2 i sensation kroz ruke, LG jos nekako ovaj sensation je katastrofa od toga treba bjezat (govorim sto se tice stock roma, brzine moba, baterije i ekrana) jedino nisam imao priliku vidjet ovaj P osim u centru i malo se poigrat snjim iako mi se cinilo da je bio dosta skup a baterija mu je ahilova peta po mojim pretpostavkama...

Ima i S2 mana daleko od toga, plasticno kuciste kako svi navode i osobno ovaj Touch Wizz drek od ui-a kao da je direktno iz lego tvornice ispao (volim legice inace ), no ostalo baterija, veliki ekran ( jos Samoled), podrska sto se tice softwera jer ina ovome ICS-u mob leti doslovno a nadam se da ce i JB stic, ostalo mu nista drugo nemogu uzet za zamjerku, iskreno ocekivao sam da cu se razocarat sa S2 jer su ga prenapuhali i izreklamirali ali vise sam se puta iznenadio nego razocarao...

Kolike su cijene na oglasima toga P modela uopce?

BTW: ovo je bilo subjektivno iznosenje misljenja da se ne pocne stvarati neki vihor trolanja i flejmanja...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline