Citiraj:
Autor syss
meni mater produžila pretplatu u vip-u, ona tarifa 111 i dao sam 1800 za njega.
@anthrax... napisao sam gore da možeš uredno 2+ dana imati s njim što je za današnje pojmove mobitela tog ranga fino, ne znam baš da ćeš u gore navedenim uvjetima kako kod mene radi naći neki 4"+ mob koji će ti trajati nešto extra duže.
meni sd nije potrebna iskreno, jedino kaj ak ti krepa mob je sranje, ali uvijek možeš usb stick na njega zahaklat ako je baš 16gb premalo.
|
Bome na pretplatu si ga fino platio, gledao sam malo te sony-e mislio sam i sam uzet taj P model, u tele2 mislim da mi je cijena upola manja u paketu 150, ali bateija je deal breaker, mozda se sad dobro drzi iako mi je i ovo malo klimavo dva i pol dana sa svime upaljenim (iako je slicna stvar i sa glaxy s2 bila pa nakon official ics-s baterija dosta krace traje) a kad dode sluzbeni ics moglo bi biti gusto a sony je poznat po teskom UI-u slicno kao i htc pa dok to ispeglaju i koliko ce moci je isto pitanje....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12