View Single Post
Staro 31.07.2012., 00:08   #2582
The_Void
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Groza Pregled postova
Probaj sa:
admin
W2402
Ovo je prije radilo ali su promijenili jer ocito ne zele da useri imaju bilo kakav pristup naprednim postavkama (inace bi mogli maknuti ogranicenje npr). Od kako je vip preuzeo bnet mnogo se stvari promijenilo nagore, posebno me negativno iznenadilo par problema i reakcija njihove ekipe. Veza je pucala jedno vrijeme i modem se nije htio spojiti xx vremena na net i nakon xx poziva sluzbi naravno nitko nista ne zna nego samo govore da ce proslijediti tehn podrsci. Onda su me nazvali i pricali gluposti zasto se to dogadjalo na sto sam im ja pokazao citav log na modemu zbog cega je veza pucala itd- njihova reakcija= maknuli mi pristup logu da ne mogu vidjeti sto se desava sljedeci put.
Druga negativna situacija net prestao raditi, zovem ih naravno nitko nista ne zna, desilo se u petak i kazu ne mogu poslati nikoga do ponedjeljka (wth gdje je tu ozbiljnost 3 dana bez neta samo tako?), poslali nekog klinca tek u srijedu koji je dosao provjeriti i nije znao u cemu je problem, u sljedeci ponedjeljak dosao drugi tip i nakon provjeravanja instalacije mi kaze da je netko slucajno iskljucio moj net u zgradi (gasili nekome drugome i iskljucili meni-10 dana bez neta zbog toga). Ozbiljnost na nivou

Zna li netko hoce li bnetu i dalje biti dozvoljeno ogranicavati flat nakon xx prometa poslije ovog novog zakona? Ogranicavaju ga daleko nize od 70%

Zadnje izmijenjeno od: The_Void. 31.07.2012. u 00:17.
The_Void je offline   Reply With Quote