View Single Post
Staro 30.07.2012., 18:21   #1
w0lfram_
Rasvjetno tijelo
Moj komp

w0lfram_'s Avatar

Datum registracije: Sep 2007
DIY headphone stand (worklog)

Dakle, nakon par miseci traženja po netu i razmišljanja oću li stvarno baciti 400+ kuna na neki brand headphone stand, odlučih se isti pokušat sam napravit.

Sve skupa mi je trebalo 2, 2 ipo sata, al to je samo zato jer cjepidlačim

Ukupno sam potrošija 10kn, sve ostalo sam ima doma, napravljen je od stalka za papirnate ubruse (10kn), stare konzerve Nescaffe-a (one velike) i korice starog rokovnika, čisto da izgleda malo više fancy
Dijelove sam zalipija vrućom plastikom, a spojeve držača i konzerve Alfix-om uz dodatak plastike i sve skupa ludilo drži, isprobano slučajnim padom s metar ipo visine

Slikano je mobitelom, a i nije mi se dalo baš stalno slikavat, al mislim da neće bit problema povezat di šta kako

Za početak, ovo su glavni dijelovi:

Konzervu sam izbušija i nataknija na držač ubrusa:

Rokovnik sam rastavija na sastavne dijelove i izreza dva kruga od jedne korice, a drugu koricu iskoristija za umotat ostatak konzerve:

Nakon umotavanja konzerve, istu sam ponovo vratija na držač i zalipija jedno s drugim

Obzirom da sam na početku napravija grešku i izbušija rupu u krivom smjeru na konzervi, onda sam doda unutra dodatni dio da bi sve skupa bilo malo čvršće

I evogac, gotov proizvod, u svom prirodnom okruženju
Moram priznat da sam uber zadovoljan, uživo izgleda još i bolje, moglo bi se reći da odiše elegancijom, a Sennheiserice se napokon mogu kvalitetno odmorit

Komentari dobrodošli, čisto ako mi se jednog dana bude dalo unaprijeđivat dizajn

Još jednom sorry na kvaliteti slika, nemam aparat pri ruci