View Single Post
Staro 30.07.2012., 14:33   #1
Remixer
Premium
Moj komp

Remixer's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Thumbs down T-Mobile NEPROFESIONALNOST I BEZOBRAZLUK !!!

VELIKA KRITIKA: -molim pomoć: sinoć sam sebi, mami i curi nadoplatio bon preko interneta (zbog onih nagrada što nude) te je zbog toga curin broj postao neupotrebljiv, zvali smo SZK bezbroj puta, uglavnom nemaju pojma kako popraviti ili kažu da je virus došao na SIM karticu, WTF?! -bolje da su rekli da su alieni vršili pokuse! Idioti! Što da radimo? Na tom broju ima uključenu prejaku opciju i ima kn na računu.

-drugi problem: prošli tjedan kupio sam curi preko webshop-a (webshit-a) Nokiu 201 i došla je neispravna, morali smo ići u T-centar (koji nam nije blizu uopće) i nisu htjeli dat' drugi novi mob nego su taj poslali na servis, a kak stvari stoje čini mi se da taj mob više nikad nećemo vidjeti (niti novi koji bi trebali dobit pošto onaj ne valja).

-treći problem: neko večer (oko 22:30) nisam mogao uopće uspostaviti pozive ili traje 1min pa mreža sama prekine (i napiše na mobu: ''mreža nedostupna'', a signala ima) te sam preko interneta slao mailove (prigovore) T-Mobileu i nikakav odgovor nisam dobio nit' me SZK nazvala ili netko iz T-a da objasne problem.

Ništa me danas više ne može čuditi, ali ovo je prekomjerno NEPROFESIONALNO I BEZOBRAZNO od jednog 'velikog' T-Mobilea!!!

Ne znam u koju bi drugu mrežu prešao, čitam po forumima da u svakoj mreži ima svakakvih problema, te naravno korisnik uvijek bude namagarčen!

Jel bi bilo koristi obratiti se HAKOM-u ili...?!