Pusti ti software u tim situacijama igra samo hardware inače nitko nebi pravio ili kupovao razne antene i ostalo da se to može softwerom.... bilo na 3G ili na wlan-u....
I po Zg je bilo a još uvijek ima mrtvih kuteva koliko hoćeš.... Sjedneš na terasu kafića ima 3G uđeš unutra u kafić nema majci da ga uloviš samo EDGE tako da me za Vir uopće ne čudi..... 2100Mhz je traljava za pokrivanje, nadamo se poštenom pokrivanju na LTE a do tada kada si pokriven odlično kada nisi jebej ga takva je tehnologija..... Inače se vidi ipak da kontinuirano poboljšavaju pokrivenost koliko mogu primjer čitao sam za Pašman konkretno da prošle godine ništa od 3G a ove godine je odlično pokriveno.... a tako mi je i samom bilo u Zg do prije dvije godine ovdje kod mene traljavi 3G na jednoj crtici pa sam koristio EDGE jer je bio stabilniji i brži (Nisam znao tada za ove male vanjske sa ebaya a koliko čujem mogu bez problema dignuti sa jedne na 4 crtice) ) dok nisu stavili nove bazne sad sam preodlično povriven pun signal bez ikakve antene ne mogu se više žaliti....