28.07.2012., 14:29
|
|
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Autor Sn4k3
Cini se meni da JB lagano zaobilazi single-core mobitele koji su sigurno u stanju vrtiti ICS (pa i oni sa sluzbenom podrskom).. Sad, dali je to radi "projekta butter" ili nekog drugog "featura" koji jednostavno zahtjeva jace cpu-e (citaj multi-core), nebi zna.. Samo znam da ako moj stari Defy vrti JB zaista glatko, cak bolje nego ijedan ICS, iako je JB jos u razvoju - ne vidim razloga zasto ostali mobovi nebi mogli (pogotovo oni sa novijim cpu-ima sa 1+ Ghz)... Vjerojatno je u igri marketing (kao i u svemu ostalom) i politika tipa ako zelis najnoviji software, kupi si novi "hardware"... Nema druge nego cekati razne projekte/portove nasih vjernih developera, skidam im kapu.
|
Sad su se vec poceli cupat da nece niti na dual coreove koji imaju manju rezu od 720p i 512rama...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
|