Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 27.07.2012., 19:52   #3525
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Ma joj, ja igram ovo zato jer trenutno nemam što drugo za raditi, jedan run i dopizdi mi. Skužio sam, sad ne znam dal to ima kakve veze, što ti kraće vremena treba za sredit elite pack da mi više rare itema dropa, a ako ih sredim sve u gotovo isto vrijeme ispadne mi po tri rare itema. Zato mi se više isplati sam igrati jer ih lako počistim.

Sad sam napravio run, 15 rare mi ispalo od toga 8 lvl 60 i više. Bolji roll affixa imaju ovi slabiji itemi od ovih "jačih".

Kad igram solo napunim inventar i još pola rare itema, omjer levela tu negdje, ali bolji affixi.

Ja nabavio par mačeva koji su odavno u mirovini za nekih 10k ukupno, od 700-800dps sa +100 vit i dex, al našo sam boljih stvari, ne puno, al boljih.

Jedini lik koji mi nije na 60lvl je barbarin i s njim je takav gušt nightmare igrat da ja nemrem opisat
Svjestan sam da inferno neće biti lagan al ovo je pišurija, uletiš u rulju bam bam bam vratiš helte sam tak i svi padoše ničice na koljena, ultrazabavno je igrati.

Barbarin mi je najdraži lik, igrao u dvojci isključivo njega i njega kao šećer za kraj ostavio u trojci

Samo ga treba opremiti kao u dvojci onda, al to je drugi par rukava. Nema runewordova, nema craftanja itema, skull za magic find su nekada bile najvažnija stvar u socketima, a sad je drek. Max količina socketa je 3, rune su nešto sasvim drugo. Šteta.